A jóni-tojás és az orgazmuskészség fejlesztése, növelése

Posted on

Az első és legfontosabb dolog az orgazmussal kapcsolatban, hogy tudd, te is képes vagy rá!

 

Ha nehezen jutsz el az orgazmusig, ne aggódj, mert gyakorlással, a saját tested megismerésével és kellő türelemmel te is megtanulhatod, és képessé válhatsz átélni.

 

 

Hogyan segít neked a jóni-tojás ebben?
  • Használata vérbőséget okoz, amely felkészíti a női szerveket a szexuális élményre, annak befogadására, megélésére.

 

  • Segít a hüvely érzékenyítésében, zsibbadásának megszüntetésében. A legtöbbször az áll a háttérben, hogy szinte érzéketlen a vagina, el van hanyagolva, nincs érintve, táplálva. A sok negatív élmény, amiket átélünk mind “lerakódnak” a hüvelyben, ezzel görcsössé téve őt. A tojás használatakor masszírozva van a hüvelyfal, és a méhnyak, így oldja ezeket a görcsöket, blokkokat.

 

  • A meggyengült gátizomzat is állhat a háttérben, hiszen ha nem elég tónusos, akkor nem érzed a partnered magadban. A jóni-tojással végzett gyakorlatok során pedig a medencealapi izomzatod is erősödik.

 

 

  • Szorongást vált ki, ha elvárás az aktusok során az orgazmus elérése, ami szintén akadályoz. Azonban a jóni-tojásnak nincsenek elvárásai feléd, ez egy olyan szexuális- és gyógyeszköz, ami segítségedre lehet saját tested megismerésében, felfedezésében. Ha kellőképpen magadra tudsz hangolódni, hagysz időt és szeretettel végzed a gyakorlatokat, akkor nagyon hamar érezni fogod a bekövetkező változásokat.

 

  • Mivel a kristályok különböző frekvenciájú rezgéseket bocsátanak ki magukból, így a megfelelő rezonanciájú kövekkel harmonizálhatod, gyógyíthatod egyes szerveidet. Ezek az ásványok elsősorban a nőiséget, szexualitást erősítik, így elősegítve az orgazmuskészség fejlődését, növelését.

 

Ismerd meg a jóni-tojásokat

Rózsakvarc

Fekete obszidián

Nefrit-jáde

 

By Oláh Barbara

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.