Yoni talk 2. – Testileg csodás úton indultam el

Posted on
A Yoni talk c. blogbejegyzésekben olyan nők visszajelzéseit, megtapasztalásait olvashatod, akik használnak jóni-tojást a gyönyörteljes életért.

Fogadd szeretettel a második ilyen írást:

Szia Barbi! A Facebook-csoportban láttam, hogy szívesen osztanál meg tapasztalatot, visszajelzést, így boldogan leírom az enyém, imádok őszintén ilyenekről beszélni és szívesen olvasnám mások tapasztalatait is 🙂

“Egy pár hónapja (két teliholdja, annyi bizti) rendeltem meg a közepes méretű rózsakvarc tojást, miután véletlen botlottam az Instagram oldaladba, és felcsillant a szemem, hogy nem külföldről kell rendelnem ezt a kis csodát, ami egy ideje nagyon hívogatott. 🙂

Miután megkaptam, egy pár napig magamnál tartottam, meditáltam vele, forgattam a kezemben, valamint zsályával és sós vízzel megtisztítottam és elmondtam neki, mit szeretnék kérni és elérni:

Az összes pozitív hatása mellett én a nőiségem magával hordozott “sebeit” szerettem volna feltárni és begyógyítani – mint a fogantatásom, mint a születésem rengeteg negatív élménnyel volt megspékelve, amiből a kineziológusom szerint sok-sok mai napi problémám származik, így régóta dolgozom ezeken a kis rejtett dolgokon, mivel mélyen hiszek abban, hogy anyáinktól és nagyanyáinktól addig örököljük a problémáink ezen a téren, míg azokat meg nem oldjuk, megtörve ezt és megkönnyítve a gyermekeink útját.Az első pár alkalommal fűztem bele cérnát, viszont hamar rájöttem, hogy bízhatok a kristályban és a testemben, így már jó ideje anélkül használom.

 

Eddigi tapasztalataim?

Testileg csodás úton indultam el, lelkileg pedig nehezen. Négy évig szedtem fogamzásgátlót, pedig előtte se volt teljesen rendben a ciklusom, az akkori orvosom szerint “majd ez rendbehozza”. Egy éve “letettem” a tablettát, és hagyom a tinédzserkor közepén kispadra ültetett menzeszemnek, hogy rendbehozza magát (most 21 vagyok, így bőven lett volna még a testemnek dolga, amikor 16 évesen ráálltam a hormonokra). Mióta használom a jóni-tojást, sokkal jobban érzem, a ciklusom mely fázisában járok érzelmileg és testileg is és a peteérésem is érezni vélem (nem szeretnék még kisbabát, viszont nagyon jó tudni, hogy minden rendben arrafelé). Nőiesség és szexualitás terén is csak pozitívumokra tudok gondolni.

Lelkileg pedig tényleg gyógyít, viszont a gyógyulás, mint sokszor tapasztalom csak utólag kellemes. Viszont mióta tudatosítottam, minden érzelmet és gondolatot szívesen és ítélkezés nélkül fogadok és hagyom, hogy átéljem őket.

Én esténként szeretem használni, mivel reggel sokkal szívesebben pörgök, játszok a kutyámmal, takarítok, stb. így nekem az este az, amikor ellazulok és magamra tudok fókuszálni, illetve a párom is elvan magának, mert ő meg a “morning person” szöges ellentettje. Van, amikor minden nap használom, persze a vérzésemen kívül, van, amikor egy hétig pihen, mert nem érzem úgy, hogy dolgozni szeretnék vele. Próbálok mindenhez nagyon intuitívan hozzáállni, és eddig ebből csak jó sült ki számomra 🙂 Szeretnék majd később jógázni vagy csak tenni a dolgom vele, de egyelőre így kényelmes, hogy csak ülök, légzek és mozgatom.

 

 

 

Kíváncsian és lelkesen várom a további tapasztalataim és fejlődésem, köszönök mindent! 😀 Azt is köszönöm, hogy a nevem kitakarod, ha meg szeretnéd osztani a többiekkel.”

 

Ha te is szívesen megosztanád eddigi megtapasztalásaid a többiekkel, akkor írd meg nekem bizalommal oldalaim bármelyikén:

Facebook

Instagram

Vagy írd meg e-mailben az info@sacredgarden.hu címre.

Ha pedig szeretnél az intimközösségünk taga lenni, akkor csatlakozz hozzánk a facebook csoportunkba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.