Yoni Talk 3. – Puncitudatra ébredtem

Posted on

A Yoni talk c. blogbejegyzésekben olyan nők visszajelzéseit, megtapasztalásait olvashatod, akik használnak jóni-tojást a gyönyörteljes életért és ezt szeretnék megosztani veled is.

Fogadd szeretettel a harmadik ilyen írást:

“Kedves Barbara!

Noha soha nem találkoztunk, de nagy hatással voltál az életemre, ami az elmúlt 2 hónapban gyökeresen megváltozott. Neked köszönhetem, hogy megtanulhattam, mit jelent “szeretni önmagam”. És ezt mind csak az írásaidat olvasva, még tojás megvétel előtt. Ennek a történetét szeretném megosztani veled.

A fejemben tökéletesen elképzelt előjátékot, együttlétet vártam mindig el a páromtól -anélkül, hogy elmondtam volna neki, pontosan mit szeretnék. Elvártam, hogy kitalálja, bosszankodtam mikor már megint nem sikerült neki. “- A bolond, hát nem látja rajtam, hogy mire vágyom?”

Aztán egy nap a maszturbálási szokásaimon gondolkodtam és akkor villant be, hogy dehát magamnak se adom meg azokat az érintéseket, amiket tőle elvárok amikor elvileg épp örömöt szerzek magamnak vagy mi a franc.

Így elkezdtem végre szeretettel, gyengéden és teljes figyelemmel érinteni önmagam.

Nem 3 perc alatt letudott -a csiklót egyből letámadott, önmagam “megerőszakolásával”. A nőiességem ekkor értettem meg igazán mi is valójában. Puncitudatra ébredtem. Naponta többször átölelem magam, és szeretettel simítom végig a bőröm. 28 évig azt se tudtam, hogy nekem is szabad szeretnem így magam. Nagyon hálás vagyok azért, amiért felvállaltad, hogy erről a témáról magyar blogot nyitsz. Köszönöm, hogy nyíltan és őszintén írtál, ezáltal megtanulhattam, hogyan kell őszintének lennem saját magammal. Most már tudom, hogy semmilyen állapot nem végleges, hisz én magam vagyok a változás!”

 

Nagy szeretettel osztom meg veletek ezt a levelet, mert hihetetlenül jóleső volt olvasni, hogy milyen óriási belső változásokon ment keresztül ez a csodálatos nő. Felismerte azt, hogy a szeretetet önmagában kell felébresztenie, mert ez az alapja kapcsolódásainknak.

 

Te mikor gondoltál önmagadra utoljára szeretettel?
Mikor érintetted meg magad utoljára szeretettel?
Mikor érintetted meg önmagad úgy, ahogyan arra a partneredtől is vágynál?
Mikor ölelted át magad szeretettel?
Mikor érkeztél meg, voltál jelen a saját érintésedben utoljára?

 

Ez a nő felismerte, hogy olyan dolgot vár el a partnerétől, amit saját magának sem ad meg. És a felismerés után tett is azért, hogy az addigi helyzet megváltozzon. Azt hiszem, ilyen egy teremtő nő.

Köszönöm, hogy a részeseivé tesztek ezen felismeréseiteknek. 

 

Ha te is szívesen megosztanád eddigi megtapasztalásaid a többiekkel, akkor írd meg nekem bizalommal oldalaim bármelyikén:

Facebook

Instagram

Vagy írd meg e-mailben az info@sacredgarden.hu címre.

Ha pedig szeretnél az intimközösségünk tagja lenni, akkor csatlakozz hozzánk a facebook csoportunkba.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.