#testimesék

#testimesék – A férfi és a sz*pás

Föléd hajolok, s közben göndör fürtjeim leomlanak széles vállaidra, csiklandozva a melleid is, amelyek annyira érzékenyek… Csak nézlek, ahogy csukva tartod a szemeid, arra várva, hogy érezhesd számat, a nyelvem, amiknek játékossága az első perctől kezdve rabul ejtett. Vàrok és tovább nézlek. Szeretek veled játszani, mert még mindig nem tudom, hol vannak a határaid.

Egyáltalán vannak?

Nem tudom… Határtalanságod foglya lettem, mert a szabadság, amit elém társz, hozzád bilincsel. Kinyitod a szemeid és mosolyogsz rám.

-Imádsz húzni, igaz?

-Imádod, ahogy húzlak, igaz?

Nevetünk. 

Imádom, ahogy uralod férfiasságod, hogy nem sietsz és minden tizednyi másodpercet megélsz. Te lettél a gyengém.

Időközben előre hullik a nyakláncom, aminek medálja számomra a nőn áthatoló falloszt jelképezi. Egyre közelebb ér az arcodhoz, ahogy érkezem feléd. Már a szádnál van, s jelzed, hogy vegyem le. Tudom, teljesítenem kellene férfim akaratát, de olyan szép az ajkaidnál a hegyikristályom, hogy meghasadna a szívem, ha ettől a látványtól meg kéne fosztanom magam. Még közelebb hajolok, jelezvén, hogy a medál marad, majd halkan a következőket suttogom neked: 

-Szeretném, ha a szádba vennéd és úgy szopnád, ahogy tőlem vágyod.

Férfim nevetése töri meg suttogásom intimitását. Határba ütköztem. Oh igen, az én szabad férfim agya bekapcsolt.

Vajon szophat-e egy férfi?

Elejtem űzött vadam, rátapadok csókjaim után  vágyakozó ajkaidra. Érzem, hogy hatalmam van feletted és ez most jobban izgat, mint eddig bármi. Érzem, ahogy a gyönyör lágy hullámai elkezdenek ölemből áramolni testem egészébe. Teljes megadással fekszel most alattam, és várod feloldozásom. Tovább játszom hát úgy, ahogy kedvem tartja. Minden mozdulatommal éreztetem veled, az enyém vagy. 

Aztán megérzem az erőt, ami ott lakozik benned kezdettől fogva. Nem kell erősen fognod, egyszerűen a lényedből árad nagyságod. Igen, ez az, ami az elejétől kezdve magába szippantott. A higgadságodból sugárzó szilárd és természetes erő. 

Egy mozdulattal magad alá fordítasz és én nem ellenkezem. A testem engedelmeskedik neked. Csak nézel, áthatóan a szemeimbe… Megnyalod a szádat, nagyon kívánsz bennem lenni, de nem sietsz. A következő pillanatban már érzem melleimen nyelved puhaságát. Felnyögök, mert a gyönyör szinte fájón van jelen minden porcikàmban, és a legfinomabb érintéstől is remegek. Magamra húzlak, beléd mélyesztem körmeim. Először a hátadba, aztán lehúzom kezeim egészen a farkcsontodig, ott átfordulok a csípőcsontodra, hogy a hasadon keresztül érhessem el a melleid. Szőrös mellkasodba karmolok, figyelem a reakciód, végül az arcod fogom kezeim közé. Mohón várod, ujjaim érkezését a szádhoz, amik most szétnyilva várnak rám. Először a kisujjammal hatolok be, hogy végig szophasd a tövétől a tetejéig, így haladva végig egészen a hüvelykujjamig. Amikor megízlelted mindegyiket, akkor egyszerre kettővel teszem magaméva a szádat. 

-Táncoltasd meg nyelvedet az ujjaimon, kedvesem. 

Az én szabad férfim ezt a határt is lebontotta. Leszopta játékos ujjaim olyan szenvedéllyel, mintha erre született volna. 

Feloldoztad magad, s én is feloldoztalak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük