Ásvány gyönyörrúdJóni-tojás

Jóni-tojás, vagy gyönyörrúd?

Vajon kell-e választanod a két eszköz közül? És egyáltalán miben lesznek segítségedre?

Ma már elmondhatom, hogy a jóni-tojások gátizomzat-erősítő hatása másodlagos, és csak egy kellemes “mellékhatása” a használatuknak, számos megannyi pozitívum mellett. Valójában ez az eszköz abban segít, hogy kapcsolódhass a jónidhoz, a puncidhoz, a szexualitásodhoz, a kreativitásodhoz, azaz magához az életerődhöz. Azzal, hogy rendszeresíted használatát az életedben, elindulsz önmagad megismerése felé. Segít aktivizálni a medencéd egészét, hogy megélhesd a benned rejlő szexuális potenciált. Segít az önkapcsolódásban, hogy felébreszthesd szexuális energiád. Segít meglátni, megérezni az erotikusság természetességét és azt, hogy mindez nem csak a hálószobában élhető és bontakoztatható ki, hanem élheted életed egészét gyönyörben, ha képessé válsz a tested meghallani, követni őt és jelen lenni benne. 

Tehát a jóni-tojás segít egy olyan énidő kialakításában a nap általad kiválasztott szakaszában, amikor kapcsolódhatsz erotikus lényeddel, gyönyörtesteddel. Képessé válsz úgy érinteni, csodálni önmagad, mintha a saját szeretőd lennél. Általa olyan gyönyörérzeteket hívhatsz meg életedbe, amik megrészegítenek önmagadtól. Segít, hogy ebben a maszkulin világban, nőként feminin módon teremthess értéket.

Ha bővebben is olvasnál róla, arról, hogyan is érdemes kiválasztanod a számodra legmegfelelőbbet, akkor itt megteheted.

Az ásvány gyönyörrúd, aminek már a neve is árulkodó, pontosan amiatt kapta ezt a nevet, mert az egyedüli “feladata” a gyönyör elhozása az életünkbe. Amikor a kezedbe fogod és ráhangolódsz, akkor nem valamilyen mesterséges szilikonnal, vagy fémmel találod magad szembe. Nem viszi el rezgő hangja a fókuszod önmagadról… 

Ez az eszköz a földanyából egy darab, így ez a rezgés árasztja majd el tested egészét. Ahhoz, hogy kapcsolódhass vele a legmélyebb, legorgazmikusabb szinteken, két dologra lesz szükséged; magadra és időre. Ilyenkor meghívhatod a játékosságot, a felfedező vágyad, amivel kialakíthatsz egy olyan öngyönyör rítust, ami csak és kizárólag érted van. Nem kell megfelelned senkinek, nem kell orgazmust produkálnod, nem kell nedvesnek lenned, nem kell eljátszanod a gyönyör hangjait, nem kell megfeszítened a tested, nem kell semmi. Ez az elvárások nélküli tér fog neked akkora biztonságérzetet és magabiztosságot adni, hogy valóban felfedezhesd, mi is lakozik benned, mi is a te vágyad, hogyan is szeretsz érintve lenni, nézve lenni. Milyen hangok a te hangjaid. Szabadon érezheted a fájdalmat és a gyönyört is. A nevetést és a könnyeket. A némaságot és az üvöltést.

Legősibb, legmagasztosabb esszenciád.

Vadságod.

Gyönyörrudaink négyféle stílusban elérhetőek, hogy a hüvelyedhez leginkább illőt tud kiválasztani. 

Megrendelem
Megrendelem
Megrendelem
Megrendelem

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük