Jóni-tojás

Milyen előnyei vannak, ha a jóni-tojást a gátizomzatunk segítségével távolítjuk el?

A jóni-tojással végzett gyakorlatok legvége mindig magának az eszköznek az eltávolítása. Én szeretem elmondani, mennyire fontosnak tartom azt, hogy a gátizomzatunk tudatosítása által történjen meg mindez, ne pedig a belefűzhető madzag használatával. De mégis milyen előnyei vannak ennek?

Az első ilyen előny az, hogy így te magad is láthatod, ahogyan időről-időre egyre tónusosabbá, egészségesebbé válik ez az aprócska izomcsoportod, illetve nyomon tudod követni a folyamatát annak, ahogy összekapcsolódtok. A legtöbb nő életének nem része az intimtorna, ezért amikor ki kell nyomni a jóni-tojást sokan azt sem tudják, mit és hogyan kell szorítani ahhoz, hogy a tojás lefele induljon el a hüvelyben. Ennek nagyon sok esetben nem a laza gátizomzat az oka, hanem az, hogy egyszerűen nem használjuk tudatosítva ezt a részünk és az agyunk még nem tudja leadni a parancsot. Szóval, ha ezt az utat választod és nem madzag segítségével húzod ki, akkor megtapasztalhatod, ahogy fejlődnek ezen izmaid, ahogy egyre gyorsabban, könnyedebben tudod mindezt végrehajtani. Illetve az ebből fakadó további előny, hogy ezáltal is erősíted őket.

A másik előny a szüléshez kapcsolódik. Azok a nők, akik a jóni-tojás rendszeres használata mellett lesznek várandósok, fel tudják készíteni a testüket a szülésre. Ezzel az aprócska eszközzel tulajdonképpen magát a szülést élhetjük át, hiszen pont ugyanazokat az izmainkat kell használnunk, mint akkor. A segítségével gyakorlati szinten kipróbálhatod, melyik pózban a legkényelmesebb számodra a világrahozatal. Gyakorolhatod, hogyan tudsz összekapcsolódni a jóni-tojásoddal úgy, hogy segítsétek egymást ebben a folyamatban, akárcsak a gyermekeddel fogod majd ezt tenni. De azok a nők, akik már túl vannak magán a szülésen újra tudják élni, és általa begyógyítani azokat a részeket, amik akkor esetleg sérültek. Sajnos nagyon sok olyan eset van, amikor teljesen feleslegesen avatkoznak be a természetes folyamatainkba, ezzel megfosztva minket attól, hogy megtapasztalhassuk testünk valódi erejét, bölcsességét. De így mindenféle külső beavatkozás és segítség nélkül tudod megélni a szülés csodáját.

A harmadik előny, amit szeretnék kiemelni, hogy a jó szex egyik alapja az egészséges gátizomzat, mind a nők, mind pedig a férfiak esetében. Én hiszem azt, hogy csak akkor tudjuk megélni erotikus lényünket, a bennünk lakozó potenciált, ha a testünkkel össze tudunk kapcsolódni, és szeretetben vagyunk egymással. Ehhez viszont elengedhetetlen a testünk ismerete és az, hogy egészségesek legyünk. Egy kis ambivalencia, de hiába fontos, hogy magánál a behatolásnál a nő ellazult hüvellyel legyen jelen, mindez csak akkor jöhet létre, ha a gátizomzatunk tónusos, azaz rendben van. Ez fog adni egy olyan szintű magabiztosságot, ami lehetővé teszi, hogy megbízzunk a testünkben, hogy megengedjük a totális ellazultágot és így fogadhassuk magunkba a férfit teljes valójában. Ezen kívül a hüvelyizmaink használata által segíthetjük a férfit a megtartásban fizikailag, illetve az ejakulációt is késleltethetjük, ha a hüvelybemenetnél szorítunk rá, ezzel támogatva őt, hogy visszataláljon a középpontjába és le tudjon lassúlni. Illetve az én személyes kedvencem, amikor ebben a nagyon egybeforrt, ellazult állapotunkban a gátizomzataink is beszállnak a szeretkezésünkbe és egy szerelmes tánccal kísérnek minket a gyönyörben. Ebben az esetben szeretném kiemelni, hogy ez nem kivitelezhető hosszú órákon át, de 15-20 percig nagyon kellemes tud lenni, ahogy a nő hüvely összehúzódásaira a férfi egy-egy összehúzódással válaszol. 

És most szeretnék megosztani pár olyan módszert is, amivel gyakorolhatod az eltávolítást.

Elsőként leszögezném, hogy a jóni-tojásod nem tud felvándorolni a méhedbe, mivel anatómiailag úgy van megalkotva a mi csodálatos hüvelyünk, hogy oda csak a méhnyakunkon keresztül juthat be bármi is, ami alap állapotában zárt. A webshopon csak furatokkal ellátott jóni-tojásokat forgalmazok, így ha plusz biztonságérzetre vágysz, akkor fűzz bele viasz és mentolmentes fogselymet, aminek a segítségével könnyedén el tudod távolítani, mert ha a gyakorlatok végén feszültté válsz, akkor csak a kijövetel folyamatát lassítod.

Első lépésként közöld a tojással, hogy szeretnéd őt kitolni az izmaid segítségével. Ezt követően képzeld el, hol helyezkedik el a hüvelyedben, majd tudatosítsd a felette lévő izmaidat és kezdd el finoman összeszorítani. Fontos tudnod, hogy ha helyesen használod az izmaid, akkor mindenféle erőlködés nélkül ki fog jönni, már csak a gravitációnak köszönhetően is. Ha két-három összeszorítás után nem történt semmi, akkor ülj rá a wc-re mert ilyenkor tudatalatt is elernyed a medencealapi izomzatod, így könnyedén ki fogod tudni nyomni. Arra figyelj, hogy a tenyered helyezd a hüvelynyílásodhoz, nehogy a wc-be essen. Mindezt guggolva is megpróbálhatod. Ha így sem történik semmi, akkor nyúlj fel az egyik ujjaddal addig, amíg meg nem érzed a tojásod alját, majd vigyázva megint kezdj el felette szorítani, miközben az ujjad lassan el kezded kihúzni, ezzel utat biztosítva az eszköznek. A hüvelybemenethez közeledve, nyomd be a g-pont területét, hogy ki tudjon az ujjad mellett csúszni a jóni-tojásod. Ha ezen módszerek közül egyik sem sikerült, akkor kis idő elteltével próbálkozz újra. Ha úgy érzed, akkor kérheted a partnered segítségét is, ami szerintem egy nagyon intim összekapcsolódás lehet, hiszen így a jelenlétével támogathat téged nőiséged erejének felébresztésében, megtapasztalásában. Láthatja a világrajövetel csodáját, azt ahogy a hüvelyedben lévő izmok életre kelnek.

És végül a legfontosabb, amit szeretnék elmondani, hogy elvárások nélkül kezdj bele mindebbe. A tested bölcs, a tested tökéletes és pontosan tudja, mi a dolga. Ha kellő türelemmel és odafigyeléssel, kíváncsisággal, játékossággal fordulsz felé, akkor felfedi előtted teljességét, segít téged abban, hogy megélhess, átélhess olyan gyönyöröket, amikért leszülettél, hiszen ez az élet valódi értelme. 

Gyönyörben lenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük