Rólam

Oláh Barbara vagyok,

2014 októberében érkezett fordulóponthoz az életem, amikor megszületett a kislányom. Elkezdtem keresni önmagam, a helyem, a lényegem, amely keresés azóta is tart. A hogyan legyek “jóanya”, “jószerető”, “jónő” feladatkörök felfaltak. Az óriási megfelelési kényszeremnek köszönhetően nemhogy az összesnek, hanem egynek sem tudtam eleget tenni. És ekkor érkezett a hívás. Nem tudom, honnan, vagy kitől, de éreztem, hogy mennem kell utána. Talán  a szerencsének, a sorsnak vagy Istennek köszönhető, de az utam pont a számomra megfelelő emberekhez vezetett. Jelenleg úton vagyok Önmagamhoz, a Nőiségemhez, a Szexualitásomhoz. Úton vagyok haza.

Szeretném, ha ezen a csodálatos utazáson nem csak egyedül vehetnék részt, hanem hozzám hasonló, útjukat kereső nők is csatlakoznának. Ha létrehoznánk egy közösséget, amelyben segítjük egymást, hiszen valójában mindannyian ugyanazon problémákkal küzdünk, ki így, ki úgy. Nem titok, hogy elindulásomkor társamként egy ősi eszközt választottam, a Jóni-tojást, amelynek segítségével fizikálisan is közelebb kerültem magamhoz.

Remélem, sikerül a társadalom által ránk kényszerített korlátokat átlépnünk és végre nem tabuként kezelni a szexualitásunkat, hiszen enélkül hiába is kezdünk bele bármilyen önismereti munkába.

"Hiszem, hogy egy napon az egész emberiség akként fogja tisztelni a Jónit, ami: a csodálatra méltó és kozmikus női öl, amelyből mindannyian származunk."

Michaela Riedl

#testimesék

Küldetésem, hogy megmutathassam az embereknek, milyen az életet orgazmikusan élni. Szeretek inspirálni nőket és férfiakat, feltárni előttük erotikuslényem. Hiszem, hogy a meztelenség a legtermészetesebb állapotunk. A célom az, hogy minél több nőhöz juthassak el és oszthassam meg velük, hogy az őserőnk abban rejlik, hogyan kapcsolódunk a jóninkkal. Sokféleképpen élem meg kreativitásom, az egyik módja, az írás. A #testimesék hashtag alatt személyes megéléseim olvashatod.