#testimesék

Szerelemben a puncimmal

Élem a belső tavaszom és azon gondolkodom, vajon hány nő van szerelemben a puncijával? 

Az életet adóval. 

Akitől olyan nagyon sokat várunk és aki olyan nagyon keveset kap. 

Volt idő, amikor én is így éltem. Amikor csak elvettem tőle, használtam őt, nem hallottam, kisemmiztem, megcsaltam, elárultam, elhazudtam. 

Kijózanító volt, amikor fiatal anyaként ráébredtem arra, milyen távol vagyok a nőiségemtől. Hogy csak biológiai értelemben vagyok nő, de a valóságban messze sodródtam önmagamtól. A nőtől. Ez a felismerés buzdított arra, hogy elinduljak magam felé. Hogy adjak a puncimnak a figyelmemből, a szeretetemből, mindenféle elvárás nélkül.

Az első ilyen összetalálkozásunk pont annyira volt fájdalmas, mint gyönyörteljes. Álltam meztelenül a fürdőszobában és lassan lecsúsztattam kezeim a vénuszdombomhoz. Először érintettem őt csak úgy. Szeretettel és kíváncsisággal telve. Szinte éreztem, ahogy a bőröm a bőrömbe kapaszkodik. Ahogy vágyta az érintve levést. Annyira érzékeny volt, annyira odaadó. Éreztem a szívem dobbanását benne és csak hagytam, hogy minden egyes levegővételemmel egyre jobban fónodhassanak bele ujjaim. Egyre lejjebb engedtem kezem lágy simogatását. Megengedtem, hogy vezessen a mindent befogadó. Türelmes volt, jólesett neki pihenni és a figyelem, amit kapott megnyugtatta. Lassan öt éve már ennek, de az akkori könnyeim ízét mai napig érzem a számban, érzem a bőrömön. Csak folytak le az arcomon, a melleimen, majd a földre. Azt hittem sosem apad el, annyi volt. Aztán egyik pillanatról a másikra megszűnt. Én meg ott álltam, kezemmel a kisajkaimon és tudtam, eljött a pillanat, hogy belenézzek a valóságába. 

Leültem a földre és felé fordítottam a tükröm. Csak néztem, mennyire gyönyörű így, ebben a nyugodtságban, ami körénk ereszkedett. Hosszú percek teltek el mozdulatlanul, amíg megérkezett jónim vágya az ujjaimba. 

Ezzel a vággyal elindulva érintettem őt újra. 

Az életet adót.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük