#testimesék

#testimesék – A tiéd vagyok

A teret, ami körénk szövődött az órák forgatagában, Tyufakin Konstantin zongorázása tölti be. Épp dolgozom, de a tested, ami elém tárul elrabolja figyelmem. Nem sejted, hogy az asztalomnál ülve irigykedem a plédre, ami lábaid köré fonódik. Oda libbenhetnék hozzád, de csak nézlek és eltelek ezzel az érzettel, amit látványod ébresztett fel bennem. Én nem csak a szívemmel, a szememmel is szerelmes vagyok beléd. Fogalmad sincs róla, hogy tekintetem épp a bőröd alá hatol, ami még tegnap este az izzadságtól fénylett. A nyakamnál érzem sóhajtásaid, a számban van az ízed, az orromban az illatunk. Teljesen megdermesztesz… Magadhoz láncoltál akaratodon kívül. 

Te a könnyedségem szereted. Hogy nincsenek elvárásaim, hogy élvezem az életet még ezekben a nehéz időkben is. Feltöltődni jársz hozzám, hogy elbírd a hétköznapok súlyát, a rád nehezedő óriási terhet. Nem tudod, hogy a szívemen ezernyi repedés várakozik, hogy összeforhasson. Nem akarlak elijeszteni, de nem tudom tovább tagadni, hogy akarlak. Nem vagyok könnyed, a lehető legsúlyosabb vagyok és arra vágyom, hogy felemelj és tarts. 

Megérzed bőrödön áthatoló pillantásom és rám mosolyogsz, közben végig simítod szőrrel borított mellkasod. Vágysz rám. Tudom. Csak nézzük egymást, nem töri meg egyikünk sem a csendet. Most azt érzékelem, átlátsz a könnyedségemen. Hogy látod sérült, fájdalmas részeim. Egy könnycsepp gördül le szemem sarkából, végig csordul egészen a melleim között, majd elolvad bőrömön. Nem sírok, csak az az egy könnycsepp kívánt szabadnak lenni. Érzed a mélységem, ami most beléd kapaszkodott. Vajon kihúzol, vagy velem zuhansz?

A zuhanást választod.

Lassú léptekkel közeledik felém meztelen tested, szinte beleremeg minden porcikám közeledésedbe. Megállsz előttem. Olyan igazul, ahogy talán még sosem láttalak.

-Hogy vagy? Kérdezed tőlem elhaló hangon.

-Húsomba mar a hiányod.

-Itt vagyok.

-Tudod, sosem voltál itt igazán. 

Látom, hogy fájnak nyers szavaim. Nem felelsz. Mögém lépsz és érzem, elhagy minden erőm. Olyan hatással vagy rám, mint eddig senki. Csak állsz és vársz én pedig arra leszek figyelmes, ahogy egyre hevesebben ver a szívem. Kívánok érintve lenni általad. Behunyom a szemeim és hagyom, hogy háborgó lelkem újra megnyugodjon és befogadhassa a férfi akaratát. Erős kezeid derekam köré fonódnak és kiemelnek az asztal mögül egy pillanat alatt. Fáj, ahogy szorítasz és érzem, hogy akarod is, hogy fájjak. Felnyögök, mire te még erősebben szorítasz. Leraksz a földre, háttal vagyok neked. Fölém magasodnak erős vállaid. Némaságba burkolózom.

-Feküdj az ágyra. Higgadt, természetes hangon utasítasz.

Lefekszem. Fölém állsz és lehúzod rólam a nadrágom, majd a bugyimat is. Nem szólsz semmit.

Belém hatolsz.

Magadévá teszel.

Birtokolsz.

Testem gyönyörre fakad állatiasságodtól, s ekkor végig simítod a torkom, amiből hang szakad fel.

-Shhh… Ma halknak kell lenned, hogy minden érzés belém áradjon a testeden keresztül. Érezni vágylak mindenemmel. Az enyém vagy.

-A tiéd vagyok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük