#testimesék

#testimesék – Az első mellorgazmusom

Tavasz volt, csendes, szépséges délután, amikor hozzájuk értél. Sokáig nem tetted, szentté avanzsálódott kebleimtől megfosztottuk magunkat, de tudtam, ezen a napon újra a tieid lesznek. A te kezeid voltak az elsők, melyek érinthették, a te gyönyörű, olyan nagyon szerelmes kezeid. 

Emlékszem mindenre, az illatokra, az érzetekre, de leginkább a melleim adta gyönyörre. Egymással szemben ültünk, mint két szűz gyermek, akik tudják, ma beavatódnak a szerelem művészetébe. Kezeid közé fogtad őket és éreztem, ezek a keblek már másmilyenek, mint korábban voltak. Sokkal érzékenyebbek, érzékibbek, fel vannak szabadítva. Te is érezted, hiszen olyan szerelemmel merültél el bennük, mint még soha. Először csókokkal borítottad mindenhol és az volt a legcsodálatosabb, ahogy szemtanúja lehettem, saját vágyad szerint érsz hozzájuk, amik összetalálkoznak az enyémekkel. Egyre lassabban, áthatóbban csókoltad, nyaltad őket, én pedig végig néztelek, kapaszkodtam a hajadba, a fejedbe, hogy visszarángathassam magam a valóságba, mert ijesztő volt a hullámzás, ami elöntötte testem egészét. Olyan volt, mintha a nyelved elérné a szívem és együtt lüktetnének, egyre hevesebben… Nem érintetted semmim, csak a melleim. A szemeiddel néha felnéztél és olyankor csak még lentebb hatolt a szívemen át a nyelved, mintha összekapaszkodott volna a méhemmel. Éreztem, mintha valamilyen különös, eddig soha nem tapasztalt érzés kerítene hatalmába, ami mégis annyira ismerős. De most nem a medencémtől indult, hanem a kebleimtől. A hullámok, amikben elvesztem, egyre mélyebbre és mélyebbre húznak, ami ellen kapaszkodásommal küzdök, levegő után epekedve, de nem hagyod. Nem hagyod, hogy így történjen, egyre erősebben szívod a mellbimbóim, aztán egy kicsit mindig finomabban. 

Élvezed őket. 

Élvezed, ahogy uralod az életet.

Amikor szelíden vagy velük, akkor egy kicsit levegőhöz juttatsz, én pedig nyöghetek a gyönyörtől, de ez csak újra visszavisz a hullámok alá, mert a hangom fokozódása által érintésed, csókjaid intenzitása egyre nő. Újra ott vagyok a hullám legalján, küzdenék, mint azelőtt annyiszor, a beteljesedésemért, de most valami más. Ahogy szív magába az örvény, ami a szívem és a méhem között keletkezett, olyan mintha egyre csak levegőhöz juttatna, így oldva kapaszkodásom erősségét. Hogy emiatt, vagy valami más miatt, azt nem tudom, de lassan minden elcsendesül bennem, körülöttem. Alábbhagy pihegésem, szinte nem mozdul szeretőm ajka sem. Mintha az ősrobbanás előtt belekerülnék egy légüres térbe, és az orgazmus hullámai nem csúcsosodnának ki a medencémnél, hanem a szívemnél törnének felszínre. De nem is felszínre törés ez, sokkal inkább bugyogás, lassú kiszivárgás… Elindul a szívemtől, mígnem mellbimbóimon keresztül folyik ki, elárasztva melleim egészét. Forróak és gyönyörrel telitődöttek. Pulzálnak bele kedvesem szájába, miközben a némaságot sírásom töri meg. Könnyek árasztják el a szemeim, végig csorognak az arcomon, a nyakamon, le egészen kedvesem ajkaihoz. Egyszerre sírok és nevetek, közben újra szorítom őt, a férfit, aki kísért engem, aki beavatott, aki jelen volt, aki szeretett.

2 thoughts on “#testimesék – Az első mellorgazmusom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük