#testimesékÁsvány gyönyörrúd

#testimesék – Gyönyörben

Gyönyörben…

Hirtelen előre nyúlok a teámért és közben leomlik a karperecem a csuklómról az alkaromra. Beleborzongok. A belseje forró, pont mint a testem, de a kövek, amik ékesítik hidegek. Túl hidegek felhevült bőrömnek, ahhoz, hogy mozdulatlan maradjak. Hív az érzet maga után.

Kapni akarok.

A testem szólt, s követem, mert másként nem tehetek. Hűséges vagyok szent lakomhoz, hiszen tudja-e bárki jobban tőle, mire is vágyom igazán?! A karperecemért nyúlok, hogy visszahúzzam a helyére, de már késő. A körmeim az alkaromon olyan szépek és finomak. Elindulnak hát vándorútra rejtett zugaim felfedezni. Melegség lesz úrrá ölemben és mindez az érintésemtől, magamon. Egyre lejebb és lejebb kalandoznak játékos ujjaim, míg elérik a helyet, mi kezdettől szólítja őket.

Oh, igen. Ölem puhasága után áhítozik most minden, mi itt van. 

Lassan simítom a nagyajkaim, hogy feléledhessenek és megérkezhessenek az érintésembe, és így, ezzel a lassúsággal érek fel a szeméremdombomra, éppenhogy a légiességem által megérintve nőiségem koronáját, ki a legféltettebb kincsem mindközül. Bódulttá válok ettől a bársonyosságtól, mi egyre csak kérleli ujjaim mélyülését a húsomba. Már vágyom mézemre az ujjaimon. Már vágyom érezni, ahogy kiáradásával befogadja magába szelíd ujjam magabiztosságát. Az idő áll és vár, hogy lassan merülhessek el a gönyörök otthonában, hiszen kár volna siettséggel megfosztanom magam bármitől is. Ahogy érzem ölem olvadását, úgy érkezik meg a felismerés, hogy a sejtjeim sóvárognak a kitöltöttségért, amiben ott az erő és megtartás egyszerre.

Finoman nyúlok most feléd, félek, hogy túl hideg vagy és ez a hidegség fájdalommal hasít majd testembe, de szeretem a hőérzetek huncut váltakozását, ezért beleereszkedem most ebbe is. Egy kezemmel ölem forróságában lüktetek, míg másik kezemmel a kristályom hidegségén pihegek. Érzem, ahogy egyre hevesebben ver a szívem, de nem gyorsítok, vissza kell puhulnom a megnyugvásba. A kezemben dobog a szívem, pont mintha az ásvány pulzálna. Egyre melegszik a bőrömtől, ami befedi feketeségét, mélységét, hosszúságát, keménységét. Mikor már olyannyira melegnek érzem, mint a tenyerem, akkor elindítom vénuszomhoz, hogy végre megkaphassa, amit kezdettől kíván.

Megadom, amire vágyik, amire szüksége van, mert most egyszerre vágyja ezt a testem, a lelkem és a szellemem. 

Magamba fogadom a gyönyört.

A #testimesék kezdetű blogbejegyzésekben a megéléseimről, megtapasztalásaimról olvashatsz. Amennyiben szívesen megismerkednél te is az intimkristályok adta gyönyörrel, most 14% kedvezménnyel vásárolhatod meg bármelyiket a love2020 kuponkóddal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük