Yoni talk -személyes visszajelzés

Yoni Talk – Első szerelmes ismerkedés a jónimmal

Március 13-án késő este kaptam egy levelet, de nem nyitottam meg, mert tudtam, hogy nem tudnék válaszolni rá. Én hiszem azt, hogy csak azt adhatjuk másoknak, ami bennünk van, és bennem az utóbbi pár napban az ürességen és a kérdéseken kívül más nem volt. De ma reggelre már vágytam feltöltődve lenni és táncoltam. Őrülten táncoltam, mert azt diktálta a testem. Aztán délután megnyitottam a levelet, amit péntek este kaptam és csak megerősödött bennem, amit eddig is tudtam, hogy véletlenek nincsenek. Ez a levél, a tartalma, a lelke, pont arról szól, amire meghívott minket ez az időszak. A befeléfigyelésről, az elcsendesülésről, a magunkban levésről. 

Fogadd sok szeretettel egy nőtársunk őszinte sorait, az ő “első szerelmes ismerkedését a jónijával”.

Pár hete megint szembe jött velem, vadul integetve a nőiesség téma. Jelentkezett hogy  itt van, és addig nem megy el, míg meg nem ismerkedünk igazán.

Szexuális témájú álomból riadok fel. Mindenre emlékszem: ujjaim a hüvelyemben keresik az örömforrást. A próbálkozás eredménytelen. Ez az utolsó álomkép.

Kinyitom a szemem, megpróbálom kitalálni, hol vagyok, milyen nap van. Még nem vagyok teljesen éber. És akkor veszem észre, hogy a kezem a bugyimban pihen. Ilyen még soha nem történt velem. Rémület és csodálat kavarog bennem. Hirtelen rájövök, hogy ez nem véletlen és ezt nem hagyom annyiban. Ujjaim félve, óvatosan, türelemmel és szeretettel simogatják a vonalakat, völgyeket… Úgy érintem őt, mint ahogy én szeretném, hogy engem érintsenek. Nem követelek, nem erőszakoskodok. Csak szeretettel figyelek rá. Szeretettel és kíváncsisággal ismerkedek vele… 48 évesen. 

Elszomorodok, de túllendülök ezen… És a kezem, ujjaim tovább vándorolnak. Finom, puha, selymes helyeken barangolok. És belül csendben vele beszélgetek. Érzelmi hullámvasútban ülök. Ő az enyém, én az övé. Egyek vagyunk. Mint egy szerelem. Elérzékenyülök. Milyen sokszor csaltam meg, hányszor erőszakoltam rá dolgokat, hányszor hoztam őt kellemetlen helyzetbe, hányszor nem hallgattam rá. Hirtelen mély szomorúság tölt el. Lelkiismeret-furdalásom van és könnyekkel a szememben kérek bocsánatot tőle és megígérem, hogy a jövőben figyelni fogok rá. 

És tovább beszélgetek Vele. Csodálom szépségét, puhaságát. Ősi mély szeretet tölti el a szívemet. Ez teljesen új számomra. Furcsa, de valahogy annyira természetes és szép érzés.

Nem értek semmit, kavarog a fejem, de nem akarom itt hagyni őt. Néha félálomba zuhanok, de kezem, ujjaim hűségesek maradnak. Az első szerelmes ismerkedésünk 1,5 óráig tart. Felkavaró érzésekkel búcsúzok el tőle. Öröm, szomorúság és kérdések maradnak hátra.

Öröm, szomorúság és kérdések.

Azt hiszem, ez egy csodálatos út kezdete.

Öröm szomorúság és kérdések.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük