Yoni talk -személyes visszajelzés

Yoni Talk – Jóni napló, a testem újrafelfedezése

 
A Yoni Talk legújabb bejegyzése elkalauzol egy fiatal nő testének újrafelfedezéséhez. Betekintést kaphatsz, hogyan hatott a jóni-tojás használata a korábban átélt behatolással kapcsolatos traumatikus élményeire. Abba, hogyan tapasztalta meg a jóni-tojás adta gyönyört a PMS gyötrelmét transzformálva. És a legvégén pedig mindennek a bizalomnak, nyitottságnak, és tudatosságnak hála, útjai kereszteződtek a férfival, akivel tovább mélyedhet nőiségének ezeregy csodájába. 
Remélem, rád is olyan hatással lesz ez az írás, mint rám.

“Kedves Barbi! 

Az egyik blogbejegyzésed hatására én is elkezdtem naplót írni a tojással való utamról. Ezt szeretném most veled megosztani. Úgy érzem, itt az ideje, mert talán eljutottam valahova. Köszönöm, hogy elolvasod. 

Az én jóni naplóm:

Július 6. (ciklus 17. nap, ovuláció környéke)

Ma megérkezett a tojásom. Nagyon izgatott voltam. Otthon alig mertem kinyitni, először gondosan minden papírt kivettem a dobozból, csak utána nyúltam a tojáshoz. Hihetetlen, tiszteletet parancsoló energia áradt belőle. A kezembe fogtam, és egész este csak ismerkedtünk. Nézegettem a lila árnyalatait, felfedeztem, este pedig úgy aludtam el, hogy a kezembe fogtam. Nagyon jól esett a rezgés, ami áradt belőle. Azt hiszem, jó választás volt az ametiszt.

július 8. (ciklus 19. nap, még mindig ovuláció)

Két napja csak fogdosom a tojást. Nem megy tovább. Ma elhatároztam, hogy megpróbálom átlépni ezt a határt. A kádban kezdődött az ismerkedés, majd kimentem a jógamatracomra, és kókuszolajos masszázzsal ajándékoztam meg magamat. Hihetetlenül jól esett, már nagyon vágytam az érintésre, saját magamtól is. Majd eljött a pillanat, hogy a tojást magamba engedjem. Először “megbeszéltem” vele, mit szeretnék: segíts meggyógyulni a szexuális traumáimból, segíts, hogy rendes kapcsolatot alakíthassak ki a szexualitásommal és a puncimmal, segíts, hogy átélhessem az orgazmus örömét. 

Ezután a jónimhoz engedtem a tojást, ami szinte magától becsúszott. Szinte alig éreztem, és a hüvelyem elejénél megállt, az ujjammal éreztem a végét, hogy még kint van egy kicsit. Mindezek ellenére hihetetlenül intenzív dolgokat éltem meg, amikre csak később jöttem rá, később tudtam definiálni. Akkor ott csak feküdtem mozdulatlanul, csukott szemmel, fogtam az ujjammal a tojás végét, és egyszerűen nem tudtam elengedni magam. És 10 másodperc. Ennyi ideig bírtam magamban elviselni. Az izmaim segítségével sikerült kinyomni a tojást. Ezen a ponton annyira nagy csalódást éreztem magammal szemben, hogy még egyszer megpróbáltam visszaerőltetni a tojást, de egyáltalán nem esett jól, sőt, fájt is. A puncim aznap már nem akarta befogadni.

Július 13. (ciklus 24. nap)

Egy hétig hozzá sem tudtam nyúlni a tojáshoz. Pedig minden este itt van az ágyam mellett, a közelsége valahogy jól esik. Sokat gondolkoztam a legutóbbi alkalmon. Rájöttem, hogy akkor ott úgy éreztem, mint még szűz koromban, ha megpróbált valaki közeledni hozzám. Az első barátomnak fél év után sikerült becsúsztatnia egy szem ujját, annyira lezártam magam minden alkalommal. A tojás behatolása hasonló reakciókat váltott ki belőlem. Hihetetlen ez az energia, ami ennyi mindent felhoz újra. Azt hittem, ezen a traumámon már túl vagyok, de most olyan, mintha megint ott lennék teljesen szűzen, a tojás pedig a pénisz, amit magamba kell engednem. És nem megy. Pedig azóta már 4-5 év telt el, és ezalatt intenzív szexuális életet is éltem. 

Ma megint itt vagyok, és este a kádban rám tört a vágy a tojás iránt. Kívántam. Elhatároztam, hogy lefekvés előtt megint “beszélgetünk” egy kicsit. Majd mikor lefeküdtem az ágyba, egyszerűen megint nem ment. Most odáig sem jutottam, mint az első alkalommal. Pedig a közelsége jól esik, most is a lábam között szorítom, miközben írok. De nem akarja a testem magába fogadni. Amint a hüvelyem bejáratához ér, a hüvelyem megfeszül, és ki is száradok. Nem megy. A tojás viszont tűz forró a lábam között. 

Július 16. (ciklus 27. nap)

Ma reggel iszonyú kívánósan ébredtem. Azonnal fogtam is a tojást, és elkezdtem “beszélgetni” vele. Vártam, hogy felmelegedjen a testem melegétől, közben simogattam magam, izgattam a csiklómat a tojással. Fantasztikus volt, teljesen más érzés, mint amikor vibrátorral érek magamhoz. Egy idő után a hüvelyemhez irányítottam a tojást. Arra gondoltam, hogy megvárom, amíg a testem befogadja. Az ujjammal benyomtam félig, közben pedig a csiklómat izgattam, ami most valahogy sokkal érzékenyebb lett. Ilyet még nem éltem át. Nem tudom, hogy a tojás hatása volt-e, hiszen nem is volt bent rendesen, de fantasztikus érzés volt a csiklómhoz érni, szinte nem is kellett hozzányúlnom, máris elöntött a bizsergés. Ezután megpróbáltam beljebb nyomni a tojást, de nem ment, állandóan visszalökődött, mintha az izmaim kézzel-lábbal tiltakoznának a tojás ellen. Ez megint csalódottá tett, és elment a hangulatom az egésztől. Hosszú lesz még ez az út.

Július 19. (ciklus 30. napja)

Ma csoda történt.

Már több napja szenvedek a brutál PMS-től, ilyen erős tüneteim még soha nem voltak. Elképesztő mértékű puffadás, hőhullámok és fáradtság. Nem gondoltam volna, hogy ma este ez lesz. 

Először is azzal kell kezdenem, hogy szerintem megvan a zene, amitől teljesen át tudok szellemülni. Az érdekessége ennek az, hogy ezt a zenét az a srác mutatta nekem, aki az utóbbi időben eléggé tetszik. Amint elkezdtem hallgatni, eszembe jutott a srác, és ha nem is egyenesen rákoncentráltam, végig ott volt a háttérben az energiája. Lefeküdtem, és a fehérneműt és egy pulcsit magamon hagyva elkezdtem mozogni a zenére, átérezni. Egy idő után azt éreztem, hogy a zene visz engem, én meg csukott szemmel rezgek csupán. A tojás a kezemben volt, egy idő után teljesen átmelegedett. Ekkor betettem a bugyimba a tojást a hüvelyemhez, és mozogtunk még így együtt egy kicsit, nagyon feltüzelt az érzés, a tojás közelsége, és valamiért az is, hogy mindeközben fehérnemű van rajtam. Valahogy sokkal szexibb lett az egész. Most pedig eszembe jut, hogy egyébként szeretkezni is szeretek fehérneműben, valószínűleg innen az érzés. Egy nagyon rövid ideig a bugyimban tartottam a tojást, majd éreztem, hogy itt az idő. Szinte hozzá sem kellett érnem, magátol becsúszott. Akadály nélkül. Én pedig elengedtem. El mertem engedni. Nem volt bennem félelem, hogy mi van, ha nem fogom tudni kiszedni. Vagy mi van, ha kellemetlen lesz, amikor bent van. (Egyébként érdekes, hogy honnan eredhet ez a félelmem, mert intimkelyhet meg simán használok, már több hónapja.) És a tojás bent volt, és abban a pillanatban hihetetlen forróságot éreztem a jónimban, ami lassan szétáradt a testemben. Magát a tojást nem éreztem, csak ezt a melegséget. Fantasztikus érzés volt. Ezután felkeltem, és egy fél órát táncoltam a tojással. Fél óra után a testem jelzett, hogy itt az idő kivenni a tojást – elkezdtem érezni, hogy bent van, és egy kicsit kellemetlen is volt. Először feldugtam az ujjamat, hogy érezzem, milyen mélyen van a tojás, majd elkezdtem feszítgetni az izmaimat. Először meg sem moccant. Ezután pózt váltottam (négykézláb), és még mindig az ujjammal bent tovább próbálgattam az izmaimat. És ekkor hihetetlen módon, kb. második feszítésre kipottyant a tojás a tenyerembe. 

Két érdekes dolog, azon felül, hogy egyáltalán magamba tudtam fogadni a tojást: mindez akkor sikerült, amikor a legramatyabbul vagyok, a másik meg, hogy egy olyan zene segített ellazulni, amihez érzelmek fűznek. Lehet, hogy nincs összefüggés, de én nem tudom nem látni. 

Augusztus 8. (ciklus 6. napja)

Fantasztikus dolgok történtek az életemben az elmúlt pár hétben. Megismerkedtem egy Férfival, aki brutál szexuális energiákat hozott az életembe. Úgy érzem, vele együtt megkaptam mindent, amire eddig vágytam. A szeretkezés vele elrepít egy másik dimenzióba, sokszor nem is érzem a testemet, az egész lényem csak egy érzés, egy rezgés, egy áramlás. Ez a Férfi elhozta az életembe az orgazmus gyönyörét is. Ilyen még soha nem volt. Ilyet még nem éltem át. 

Ez a férfi zenél a testemen. Eggyé válik velem, levegős, szeles természete hihetetlen módon felizzítja a bennem lakozó tüzet, amennyire robbanékony és végletes, annyira harmonikus a vele való kapcsolódás. Egyelőre még csak ámulok, hogy mindez megtörténik velem. Tekintve, hogy honnan indultam akár a tojással, hogy másfél hónapja megnyílni sem tudtam neki, és hogy most milyen, eddig teljesen ismeretlen, fantasztikus energiákat tapasztalok a szexualitásommal kapcsolatban…. egyszerűen hihetetlen. Egy új fejezet kezdődik. Gyógyulok. Néha azt sem tudom, megérdemlem-e. A következő lépésnek, úgy érzem, az önszeretet és az ÖnBizalom finomításának kell lenni…. kíváncsi vagyok, mit hoz még nekem a tojás. 

Egyébként valamikor augusztus elején is használtam a tojást, most jógáztam és táncoltam is vele. Palya Bea A nő című albuma hihetetlen energiákat szabadít fel bennem ilyenkor (meg amúgy is). Éreztem, hogy igazán nő vagyok, és megéreztem ennek a súlyát is, azt az ősi erőt, amit a nőiség maga hordoz önmagában, és ez hihetetlenül sok erővel töltött fel.

Érdekesség még, hogy a júliusi brutál PMS-em után 2 hetet késett a menstruációm, pedig egy ideje már teljesen rendszeres. Most mégis megborult a szervezetem, most hétfőn viszont, pont a telihold napján megérkezett. Ez is fantasztikus: ez az első alkalom, hogy a természet, s maga a Hold ekkora hatással tud lenni a testemre. 

Mindent összevetve, elképesztően hálás vagyok a tojásnak (s ezáltal Neked is, Barbi).

A tojásnak hála rég vágyott folyamatok indulhattak el a testemben és a lelkemben, amikre már nagyon régóta készülök gondolatban. A tojással együtt megérkezett a manifesztálás ideje. 

A szexualitásom és a nőiségem gyógyulóban van. Magamhoz képest elég mélyről indultam, sok mindent élt meg a testem traumaként az elmúlt négy évben, amióta szexuális életet élek. Az elmúlt fél évben realizálódott bennem, hogy nem vagyok jól, és, hogy ezért tenni akarok. Most itt vagyok 23 évesen, és el sem tudom képzelni, mi vár még rám ezen a téren hátralévő életemben. Ez a mostani állapot, amit tapasztalok ezzel a Férfival is, eddig csak az álmaimban szerepelt. De itt akartam lenni, ezt akartam elérni, és most itt vagyok. Mérhetetlen hálát érzek a szívemben. 

Köszönöm. 

Luca

U.I.:

Belinkelek pár zenét, amik a legnagyobb hatással voltak rám yoni-dance közben.

https://www.youtube.com/watch?v=jl_hsdmYD9I&list=PLXtnvQSIFPZDC2ASZFyTgLbb-Y-WHsIWJ&index=11&t=10s

https://www.youtube.com/watch?v=s_PFVr-uEvA&list=PLXtnvQSIFPZDC2ASZFyTgLbb-Y-WHsIWJ&index=9&t=12s

https://www.youtube.com/watch?v=nleRCBhLr3k

https://www.youtube.com/watch?v=C4cmJ7QqBMI

https://www.youtube.com/watch?v=D47FMzmVNA8

 
Ha az olvasottak alapján kedvet kaptál ahhoz, hogy te is megírd a saját jónid naplóját, akkor ne várj tovább. Ha pedig úgy érzed, akkor oszd meg velem, velünk, a kollektív nőiséggel. Akkor is várom az írásod, ha csak egy-egy megélésed mesélnéd el, tudatosítanád magadban leírva is. Várom nagy szeretettel elérhetőségeim bármelyikén.
Ölellek,
Barbi
 
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük