Yoni talk -személyes visszajelzés

Yoni Talk – Jóni napló, úton önmagamhoz II.

A Yoni Talk ezen részében az elsőként közzétett jóni napló II. részét olvashatod. A blogbejegyzés képeit ajándékul kaptam ettől a csodálatos nőtől, aki elkalauzol minket gyönyörtestének minden apró zugába.

Drága Barbi!

Elkészült a második Jóni naplóm. 

1-6.nap: Menstruáció. A görcsök elmúltával megünnepeltem, hogy egy teljes cikluson keresztül minden nap gyakoroltam. Énekeltem és a csípőmet ringatva táncoltam, közben pedig most először “mertem” nézni a tükörben magam. Hiányoznak a gyakorlatok. Alig várom, hogy újra jóni-jógázhassak, persze nem maradnak el az önszeretgetéseim. Kezd a mindennapjaim részévé válni. Este, amikor bekentem a testem, végigsimogattam magam és minden testrészemet, amit érintettem megdicsértem és gondolatban elmondtam mennyire szeretem őket. Minden figyelmemet a testemnek szenteltem, mintha most látnám először. Ezután a tükörben csak figyeltem a nőt, aki vagyok, aki teljes szívéből kezdte elfogadni a testét. Nem kereste a hibáit, nem húzta be a hasát és nem gondolta túl picinek a melleit sem. Észrevette, hogy milyen formás és nőies és gyönyörű valójában.

Azért nem ilyen állapotban vagyok egész nap és minden nap, sokszor van rossz kedvem, érzem magam jelentéktelennek, láthatatlannak vagy vagyok magányos, de a tükörbe nézve egyre többször jut eszembe, hogy szeretem magam.

8.nap: Vannak napok, amikor abszolút nincs kedvem az egész gyakorláshoz. Ekkor általában rossz a kedvem is. De aztán mégis jóni-jógázom, vagy csak meditálok vele és minden alkalommal icipicit jobb lesz. Ma is így volt. Amikor sétálok, vagy állok a tojással, fokozatosan egyre lejjebb jön. Ha rászorítok, akkor picit feljebb tudom húzni. Ma a kitolásnál csak álltam és az ujjammal eltartottam picit a hüvelyfalat és szépen kicsusszant a hüvelyemből. Délután újra jóni-jógáztam, és utána is így vettem ki. 

Estére nagyon magányosnak éreztem magam. Úgyhogy csak fogtam a nagy rózsakvarc tojást a kezemben, kértem hogy csak legyen velem. Percekig csak feküdtem becsukott szemmel, szerettem ajkamon érezni a hidegségét. Az önszeretet arról is szól, hogy megengedem magamnak, hogy szomorú legyek. Úgyhogy most ezt teszem.

9.nap: Mostanában érzem hogy szükségem lenne kisebb méretre, úgyhogy hamarosan érkezik egy közepes obszidián és egy kicsi nefrit-jáde is. Nagyon várom, hogy kipróbáljam őket, és lássam, hogy mit hoznak felszínre az energiájukkal. Ma nagyon vágytam a jóni-tojásomra. Jóni-jóga közben ma az esett jól, ha minél jobban rászorítottam, szinte remegtem a gyönyörtől a végére, nagyon csodálatos volt. Még sosem volt hüvelyi orgazmusom és most egy ujjal se nyúltam a csiklómhoz, mégis orgazmusközeli gyönyört élhettem meg. Meditáció közben azt éreztem, hogy sosem akarom kivenni és azon gondolkoztam hogy hogyan tudtam eddig enélkül élni. A mai gyakorlat során teljesen feltöltődtem. 

11.nap: Megérkeztek a kristályok. Kipróbáltam a közepes méretűt és nem esett ki, ami határtalan boldogsággal töltött el. Jóni-jógáztam vele, nem volt egyáltalán olyan intenzív az érzés, mint a naggyal. Ha felállok, nem húzza le a súlya, nem jön a hüvelybemenethez. Napok óta rosszul alszom, de a nagy tojással ebben a ciklusban nem sikerült aludnom, lejött a hüvelynyíláshoz és túl nagynak éreztem. Ezért a közepes obszidiánnal aludtam, végre nem forgolódtam órákat alvás előtt. Reggel sem akart még kijönni. Imádom nagyon ezt a méretet.

12.nap: Nem esik ki a kicsi nefrit-jáde sem, pedig az a legkisebb! Annyira meglepődtem, mert meg voltam győződve, hogy ki fog esni, ha nem szorítom, de egyáltalán nem. Jóni-jógáztam vele. Most a közepes méret esik a legjobban, úgyhogy a napokban azzal fogok gyakorolni.

13.nap: Magamra hangolódtam meditációval, utána pedig a tükörben csodáltam a meztelen testemet. A közepes jóni-tojást választottam, és végig táncoltam vele, közben pedig le sem vettem a szemem a tükörben magamról. Gyönyörű látvány vagyok, ahogy ringatom a csípőm a zene ütemére. Nem akartam, hogy vége legyen. A kis nefrit-jádémmel aludtam. Nagyon megnyugtat mostanában, hogyha a tojással alszom.

16.nap: Jóni jógáztam az obszidiánommal, utána pedig játszottam, hogy a zsinórnál fogva húztam kifelé, közben pedig öleltem a puncimmal. Napok óta nem volt kedvem magammal szerelmeskedni, viszont a jóga közben nagyon rámtört az érzés. Este voltam táncolni, úgy indultam el, hogy magam miatt megyek, hogy magamnak táncoljak. De aztán sóvárogva néztem a férfiakat… Már a sokadik alkalom volt hogy egyetlen egy férfi tetszett meg igazán, de neki én abszolút nem. Valószínűleg ez azt jelenti, hogy most magamra érdemes koncentrálnom, hiszen elhatároztam,hogy ezeket a heteket/hónapokat kizárólag önmagam fejlesztésének szentelem. 

17.nap: A nefrit-jádémmal voltam ma biciklizni, aztán itthon ezzel is csináltam a zsinóros játékot. Az ujjamra a hüvelyemmel rászorítva: 4, és a fenekem felőli része mozog a hüvelyemnek, ha rászorítok.

Délután zenét hallgattam és csak úgy táncoltam, mert jól esett és közben újra és újra szerelmes lettem magamba a tükör előtt. Imádom nézni a meztelen testem.

Este is beraktam a tojásom. Szükségem van rá most nagyon, megviselt hogy ma pont belefutottam a volt kedvesembe a városban. Valahogy a tojással kevésbé érzem magányosnak magam esténként. Vele is aludtam el.

18.nap: Ma újra a nagy rózsakvarccal jóni-jógáztam. Amint felhelyeztem, éreztem a rezgését. Szerelmes, megnyugtató, lágy.

Az esték nehezek, ilyenkor nem vagyok jól. Most az obszidiánt melegítem a hasamon és azzal is szeretnék aludni. Úgy érzem megint rá van szükségem. Érdekes, amikor az elején kiválasztottam a tojásom, az obszidiánt elvből elutasítottam, hogy az nekem biztosan nem… De ahogy telt az idő, rádöbbentem hogy most erre van szükségem. És pont közepes méret, ami jelenleg a legkényelmesebb. Nagyon szeretem.

22.nap: 30 levegővételig rá tudok szorítani a jóni tojásra. 2-ről indultam, mielőtt elkezdtem a jóni-tojásokkal a gyakorlást, az előző ciklus végére 10-ig jutottam. Büszke vagyok magamra. Minden nap berakom a tojást, még akkor is, ha aznap nem gyakorlok, hanem együtt létezünk. Ma is csak fekszem, velem a tojás, néha pedig ráölelek. A közepes méretre amikor pulzálva szorítok rá, akkor érzem jobban, hogy itt van.

25.nap: Ma reggel időt szántam arra, hogy kapcsolódjak az obszidiánommal, így amikor felhelyeztem, éreztem az energiáját, rezgését. Sokkal másabb így, mint csak gyorsan feltenni és ennyi. Meghitt. Szent. Meditáltam vele. Utána pedig azt gyakoroltam hogy pulzálva szorítok rá az egész jónimmal, aztán haladok a méhszájam felé az ölelésekkel, amikor pedig elértem, akkor fokozatosan egyre kijjebb, a hüvelybenet felé. Később meztelenül úsztam és fürödtem a szabad ég alatt. Istenien felszabadító, ahogy a meztelen testemet körbeöleli a víz. Lágy, finom, érzéki, szerelmes, csak néztem ahogy simogatom Őt a víz alatt. Szeretem a testem.

26.nap: Feküdtem, néztem az eget, élveztem, hogy a nap melengeti a testem, és beszéltem Hozzá. Hosszú percekig beszélgettem a Testtel, amiben lakom, amit annyira megszerettem az utóbbi időben, hogy soha többé nem akarom bántani gondolatban sem. Annyira feltöltött a meditáció, amit csináltam. Tisztelem Őt, ő a szent templomom. Megígértem magamnak hogy vigyázok Rá. Megengedtem, hogy elengedjem mindazt, ami bennem van és már nincs rá szükségem, és hagytam, hogy a helyére gyógyító energia költözzön. Napról napra gyógyítgatom a sebeim. A kicsi nefritemre hangolódok, aztán vele is alszom el.

30.nap: A napokban nincs jó kedvem, nem érzem magam szexinek sem. Közeleg a menstruációm és ez így van jól. Hálát adok a testemnek, hogy működik és itt van velem. Ma is időt szántam az obszidiánomnal való kapcsolódásra, mielőtt magamba fogadtam volna. Teljesen más élmény ilyenkor, ráhangolódom, feltöltődöm.

31.nap: A ma esti jóni gyakorlatomat a nefrit-jádémra hangolódással kezdtem. Valahogy erre megy a legnehezebben. A legkönnyebben az obszidiánnal kapcsolódom. Aztán feküdtem az ágyamban és elmerengtem az éjjeli égboltot nézve. Magamba öleltem a tojásom és simogattam a gyönyörű meztelen testem a tenyeremmel, az ujjaim hegyével, az alkarommal, a kézfejemmel és csak éreztem és élveztem az érintésem. Később egy jégkockát is bevontam a játékba. Az ajkamhoz érintettem, váratlanul ért a hidegség, elakadt a lélegzetem is, aztán megnyaltam a jeget és nagyon lassan, hogy lehűtse a bőröm és beleborzongjak minden milliméterbe haladtam végig lefelé a nyakamon, a melleim között a hasamig, végül újra fel a karjaimra, majd a mellbimbóimra, a számba, le a combom belső oldaláig, majd a csiklómra, aztán újra az ajkaimhoz és a számba és itt el is olvadt. És nevettem.

36.nap: Ma a tánc már a zuhany alatt elkezdődött, aztán a tükör előtt folytattam. Isteni volt. Ami a legdurvább: Megismerkedtem egy férfival, ma délután randiztunk, aztán este csengettek, az új szembeszomszédom jött bemutatkozni. Ő volt az, eddig teljesen elkerültük egymást. Persze szóhoz sem jutottunk a döbbenettől, aztán végül behívtam rosét inni és csak a fejünket fogva nevettünk, hogy ilyen a filmekben talán van, de hogy pont velünk történjen meg…

A végére pedig egy kérdés:

-Honnan tudom, hogy a gátizomzatom egészséges és tónusos?

Nagyon motivál, hogy naplószerűen minden nap leírom a megtapasztalásaimat, segít látni az utat, amin lépkedek, a fejlődésem jól nyomom tudom követni.

Legyen nagyon szép napod!

Szeretettel,

🖤

Most, hogy a napló végére értél, leírom az én gondolataimat is. Egészséges gátizomzatról akkor beszélünk, amikor egy nő mindhárom méretet szorítás nélkül bent tudja tartani a hüvelyében, tehát ebben az esetben szó sincs arról, hogy a gátizomzat erősítését kellene gyakorolni. Én azt vallom, hogy a jóni-tojásokkal végzett gyakorlatoknak csak az egyik “mellékhatása” a gátizomzat egyre tónusosabbá válása. A lényeg pont az, amin ez a gyönyörő nő is keresztül ment és megy folyamatosan, azaz a testünk újra felfedezése, elfogadása, és szeretete. A gyönyörben levés művészetének elsajátítása, a minőségi idő kialakítása, a jelenlét, és a kapcsolódás a szexualitásunkkkal, a vágyunkkal. 

Ha pedig te is kedvet kaptál, hogy megoszd velünk megéléseid, a testedben végbemenő változásokat a jóni-tojás használata óta, vagy leírnád egy cikluson belül naplószerűen a tapasztalataid, akkor küldd el nekem elérhetőségeim bármelyikére.

De, ha még nincs intimkristályod, viszont kedvet kaptál hozzájuk, akkor itt tudsz rendelni.

Szeretettel ölellek,

Barbi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük