Yoni talk -személyes visszajelzés

Yoni Talk – Jóni napló, úton önmagamhoz I.

 
Ahogyan azt már megszokhattad, a Yoni Talk kezdetű blogbejegyzésekben nőtársaink megéléseit, visszajelzését olvashatod. Ebben a részben egy 34 napon át tartó naplót olvashatsz, ami rengeteg felismerést tartalmaz. A végén elolvashatod a naplóra adott válaszom is, illetve annak kibővítését, mert nekem is sokadik elolvasás után vált világossá hogy mi is történt valójában.
 
 

Kedves Barbi!

Megfogadtam a tanácsod és leírtam a tapasztalataimat egy cikluson keresztül minden nap, amiket Veled is szeretnék megosztani. A hüvelyem érzékenyítése miatt egy nagy méretű rózsakvarc tojást szereztem be. A menstruációm kezdete előtt két nappal megérkezett a tojásom, persze teljesen bezsongtam, úgyhogy tisztítás után azonnal ki is próbáltam.

Menstruáció előtt 2 nappal: A hüvelyemmel az ujjamra rászorítva 2. Nem tudom magamba szívni a tojást, nem érzem, hogy bent van, nem esik ki állva sem. Ha rászorítok melegség önt el. Az útmutatóban leírt gyakorlatokkal kísérletezem. Izmokkal nem tudom eltávolítani, haspréssel nyomom ki. 

Menstruáció előtt 1 nappal: Ha rászorítok, érzek valami keményet bent. Izmokkal nem tudom eltávolítani. Ma nagyon nehezen jött ki. Délután újra betettem és csak voltam vele. Nagyon tetszik, szeretem. 

1-6. nap: A görcsölő alhasamra tettem, aztán napközben a tenyeremben,  alvás előtt pedig a hasamon melegítettem meg és vele aludtam el. ️

7.nap: A párom kíváncsi volt, hogy mit csinálok vele és nézett, miközben betettem, meg hogy miket csinálok vele. Feszélyezve éreztem magam és kiküldtem. Nem éreztem a tojást. A végén a hüvelyizmokkal nem tudtam kitolni, úgyhogy kinyomtam haspréssel.

8.nap: Nem megy a beszippantás, azzal próbálkozom, hogy amikor már majdnem bennem van, nem betolom, hanem rászorítok és becsusszan. Pici sikerélmény. Nem érzem magamban, csak amíg hideg, ezért általában nem melegítem meg. Szeretem, hogy érzem ilyenkor.

9.nap: Ma az elején kicsit jobban kilógott mint tegnap és sikerült beszippantanom.

10.nap: Vele aludtam. Feldúlt voltam este, nem tudtam elaludni, úgy éreztem, szükségem van rá, betettem és csodásan aludtam utána. Ülve gyakoroltam vele, nem éreztem semmit.

11.nap: Ülve és fekve gyakoroltam a csoportban lévő gyakorlat leírások alapján.

12.nap: Erősebben tudok az ujjamra rászorítani a hüvelyemmel. 2,5! 

13.nap: Egyre kevésbé kell betolnom a tojást a jónimba, hogy be tudjam szippantani. Gyakorlás után bent maradt még egy aktus erejéig is. Egyáltalán nem zavart, kellemes volt nagyon, teljesen ki voltam töltve, a párom nem is érezte, hogy ott van.

14.nap: Egyre jobban foglalkoztat a nőiség, testtudatosság és hasonló témák. Figyelem magam, a testem, a ciklusom. Hálás vagyok, hogy női testben létezem.

15.nap: Ma néztem meg a tippeket az izmokkal való eltávolításhoz, de több türelemre van szükségem. Időt kell(ene) adni magamnak hozzá. Ha nem jön ki a tojás, akkor haspréssel segítek rá.

16.nap: Ma amikor rászorítok, kellemetlen, nyomó érzést tapasztalok. 

17.nap: Ma jóni-jógáztam először. Képtelen vagyok a hüvelyizmokkal eltávolítani a tojást. Egyféleképpen tudom szorítani és olyankor befelé és fel mozdul.

18.nap: Ma is jóni-jógáztam. Utána még órákig bent volt. A párom szerint erősebben meg tudom szorítani szex közben. 

19.nap: Jóni-jógáztam, most volt az első alkalom, hogy kívánjam a gyönyört utána. Az izmokkal való eltávolítás nem sikerül. Az ujjamat bedugtam, hogy érezzem hogy mit csinálok. És ahogy összeszorítom, mindig feljebb megy a kristály. Ujjamra rászorítva: 2,5.

20.nap: A mai jóni-jógában az izmok elkülönült használatán volt a hangsúly. Intenzív volt, nagyon élveztem, szinte lüktetett a jónim közben. Szeretem minden nap ezt a 15-20 perc énidőt.

21.nap: Egyre többet van bent a tojás a gyakorlatok/jóga után is, filmnézés közben például, és néha rászorítok. Erősebb lett a szorításom, jobban érzem a tojást ha megszorítom, mint az elején.

22.nap: Párom aktus közben: “Tényleg  használ ez a ‘tojástorna’. Egyre erősebben tudsz rászorítani.”

23-24. nap: Házimunka közben volt benn.

25.nap: Ma a gátizmok elkülönült mozgatását gyakoroltam. Úgy érzem egyféleképpen tudok csak szorítani.

26.nap: Sokszor sietek a kivétellel és csak haspréssel kinyomom a tojást. Abban reménykedem, ha sikerül az izmokat külön mozgatni, akkor menni fog jobban. 

27-28. nap: A napi teendők közben voltam a tojásommal ma. Rászorítottam az ujjamra a jónimmal: 2,5 és 3 között lehet.

29.nap: Szakítottunk és nem szépen váltunk el. Olyan dolgokat mondott, amiket soha senkinek nem lenne szabad mondani. Este a jóni-jóga után, a Goddess Affirmations-t hallgattam, miközben zuhanyoztam, majd a tükör elé állva csak néztem a meztelen testem és simogattam a mellkasom, az arcom, a hasam, a jónim, a csípőm és mindenhol, ahol kedvem tartotta. Azt hiszem, egy kicsit szerelembe estem önmagammal. Nagyon sok önbizalmat adott, erre volt szükségem a mai nap után. Végtelen hálát érzek. ️

30.nap: Kristály nélkül érzem, hogy sokkal jobban össze tudom szorítani a jónim, mint egy hónapja. Fekve magamba tudom szívni. Ma érzékibb gyakorlatot próbáltam ki. Most először csináltam zenére mindent, ami jólesett, illetve Tőled is lestem el egy-két gyakorlatsort. Amikor pulzálva szorítok rá, az nagyon orgazmikus érzés. Utána a zenére írtam le köröket és nyolcasokat a csípőmmel. Ezt a mait nagyon élveztem.

31.nap: Ma egy kis csípőkörzéssel indítottam, majd koncentráltam hogy a különböző izomcsoportokat szorítsam. Aztán a Goddess Affirmations-t hallgatva meditáltam, közben pedig hol erősen és hosszan, hol lüktetősen szorítottam a kristályt. Imádom, hogy az életem része lett.

32.nap: A gátizomzatom sokkal tónusosabb, illetve már 10 levegővételig tudom folyamatosan szorítva tartani a puncim. A legelején ez 2 volt. A mai jóni jóga közben végig éreztem a tojást, szinte minden szorításnál. Ugyanolyan jó érzés volt, mint amikor lüktetve szorítok rá. A jóga után meditáltam. És most először kötöttem rá madzagot, mert kipróbáltam, hogy húzom kifelé, az izmokkal meg szorítom. Nagyon furcsa, kitöltő érzés. Szokatlan, de kellemes. Többet fogok vele így gyakorolni.

33.nap: Ma először fekve gyakoroltam, majd zenére köröztem a csípőmmel. Utána pedig a tegnapi madzagos gyakorlatot folytattam. Kihúztam félig a puncimból és utána próbáltam visszacsalogatni az izmokkal. Közben nagyon benedvesedtem és kívántam magam. Magamhoz nyúltam és csodálatos érzés volt, közben önkéntelenül is öleltem magamban a tojást, amíg intenzív orgazmusom nem lett. Utána pedig csak voltam a tojásommal. 

34.nap: Még inkább érzem, hogy egyre többet akarok megtudni a nőiségemről, a testemről, az érzékiségemről. Vagy a Te instád bújom állandóan, vagy pedig Cserháti-Herold Janka videóiból tanulok. És közben magamtól is tanulok, a testemtől. Egyre gyakrabban gondolok a létemre szeretettel, gyakoribbak az önszeretgetéseim is. Nem szidom magam gondolatban sem már. Hálás vagyok, hogy önmagam lehetek, mert végre kezdek rájönni, hogy tökéletes vagyok amilyennek a Jóisten megteremtett. Végtelen hálát érzek a testem iránt. Mindig számíthattam rá, a legnehezebb helyzetben is megteszi értem a lehető legtöbbet, amit tud és amire képes, pedig annyi éven át utáltam, elhanyagoltam, másmilyet akartam. Az önutálatom annyira erős volt, hogy lett egy autoimmun betegségem is, amiknek az eredete rengetegszer lelki okokra vezethető vissza. Mélyen belül tudom, hogy ha rendbe hozom a kapcsolatom magammal és a testemmel, akkor ez a betegség is meg fog szűnni, hiszen a betegséggel a test üzen nekünk, hogy valami nincs rendben, változás kell. És azt is tudom, hogy akkor találok méltó partnert magamnak, hogy ha magamat méltónak és értékesnek látom. A jóni tojás nagyon sokat segített nekem elindulni ezen az úton, de nemcsak elindított, hanem minden egyes nap emlékeztet és ösztönöz,  hogy folytassam.

Ma jóni-jógáztam, aztán volt egy kis szolid csípőkörzés is, végül pedig úszni voltam vele. A hüvelyizmokkal az ujjamra rászorítva 3. Sokkal jobban érzem a szorítást, mint a legelején.

Nagyon hálás vagyok Neked Barbi a tojásokért, a munkádért, nagy szükség van arra, amit te csinálsz és képviselsz. Köszönöm, hogy biztattál, hogy írjuk le a tapasztalatokat. Lehet feladtam volna, de tudtam hogy csinálni akarok egy Jóni-naplót, ezért tartottam ki. Lehet, hogy lesz következő rész is, nekem hatalmas motivációt ad, hogy naponta figyelek és lejegyzem amit csinálok/történik bennem.

Azt szeretném kérdezni, hogy tudnál tanácsot adni nekem a leírtak alapján, hogy tovább fejlődhessek?

Üdvözlettel:

🖤

Ui: Nagyon örülök, hogy a Marie Claire-ben is írtak a csoda termékeidről, szívből gratulálok.

És a válaszom:
“Drága 🖤,
 
Köszönöm neked ezt az írást, és imádom ezt a nevet: jóni-napló. 
A külön kedvenc részem az volt, amikor a tükör előtt estél szerelembe magaddal.
Egy észrevétel: szerintem ne legyél magaddal ennyire szigorú. Csodálatos eredményeid vannak és ezt teljesen őszintén mondtam neked. Már az, hogy valóban rendszeresítetted egy csodás dolog.
Amit “tanácsolok”, de csak mert kéred :), hogy legyél magaddal sokkal-sokkal elfogadóbb. Ünnepeld ma meg magad, amiért ezt a hosszú utat bejártad. Lehet, most még nem érzed ezt így, de higgy nekem, ha már ennyire szereted a munkásságom. Egy pohár bor mellett, egy kellemes zene kíséretével ünnepeld magad. Mondd ki hangosan, hogy miért vagy büszke vagy magadra, hogy mit vittél most véghez.
A leírtak alapján szerintem ezt a madzagos játékot folytathatod, ez nekem is tetszik és erről majd én is biztosan fogok írni. És szerintem engedj nagyobb teret magadnak, az intuícióidnak.  Csak szabadon mozogj és elvárások nélkül próbálkozz az eltávolítással. A beszívást nem tudom, mennyire messziről próbálod, de félig nyugodtan helyezd be a hüvelyedbe és úgy szívd magadba.
Majd, ha úgy érzed, hogy a nagy tojással kicsit telve vagy és megnéznél mást, akkor a közepessel, vagy a kicsivel tudsz szintet lépni.
 
És nagy szeretettel várom a további megéléseid.”
 
A levelet sokszor olvastam újra… És most a sokadik olvasás után vált ketté a levél és olvasok a sorok között tisztán. A 29. napon történt szakítás előtt, amíg a nő életének része a férfi, folyamatos elvárásokkal találkozunk. Az az érzésem, mintha megoldandó feladatokat kellene teljesíteni és a valódi gyönyör nagyon kicsi helyet kap. És ott mintha nem csak a férfival szakítana, hanem a feladatokkal is. Ott megszületik a szabad nő, aki készen áll a gyönyör átélésére, befogadására. Aki teret enged önmagának, a megérzéseinek, az orgazmikus életnek, minden fájdalmával és mámorával együtt.
 
Azt hiszem, ez a visszajelzés, ez a 34 napos jóni-napló mindannyiunk számára nagyon tanulságos. Szerettem minden sorát, és éreztem is. Tudom, hogy nehéz egy új rutin kialakítása, az életmódváltás, és pont emiatt ajánlottam ennek a csodálatos nőnek, hogy írja le minden egyes nap a megéléseit a jóni-tojással kapcsolatban, mert amellett, hogy az élete részévé válik, rengeteg felismerése lesz és megállíthatatlanul indul el önmaga felé. Ha te is kedvet kaptál ehhez, akkor várom a te 1 hónapos jóni-naplód elérhetőségeim bármelyikén, ha pedig még nincs jóni-tojásod, akkor a shopon le tudod adni a megrendelésed.
 
Ölellek,
Barbi
 
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük