Yoni talk -személyes visszajelzés

Yoni Talk – Vajon létezik lelki orgazmus?

Ebben a bejegyzésben egy újabb nőtársunk csodálatos megéléseit, felismeréseit olvashatod arról, hogyan tapasztalta meg a lelki orgazmus adta gyönyöröket. 

Fogadd olyan szeretettel, ahogy én is tettem:

Szia Barbi!

Mindig írni akarok, csak aztán nem jutottam el odáig, na de most. 

Pár hete gyönyörűen besütött a nap a szőnyegre és fel is melegítette, amin jóni-jógázni készültem. Pár percig csak melengettem magam, mielőtt nekiálltam volna. Eleinte mindig rólad “puskáztam”, fél szemmel lestem a mozdulataid, mondván, magamtól úgyse menne. Aznap mégse vettem magam mellé a telefonom és mire feleszméltem már maguktól jöttek a mozdulatok. És rettenetesen élveztem. Önmagamat, bőrömet, hajamat, a tojást a puncimban, napsütést, madárcsicsergést, szóval magát az ÉLETet. Utána még pár percig csak heverésztem és talán életemben először mondtam ki, hogy imádok nő lenni. 

A másik nagy felfedezésem a tojás kitolásával kapcsolatos. Sose használtam hozzá madzagot és időnként nehezen is ment. Miután megnéztem az erre vonatkozó videódat, elkezdtem tudatosabban figyelni erre. Egyik alkalommal felnyúltam az ujjammal (így “látva” mit csinálnak az izmaim) és elkezdtem kinyomni a tojást, mielőtt kicsúszott volna, az izmaim segítségével visszahúztam. Ennek annyira megörültem, hogy percekig ismételgettem és azóta is minden alkalommal eltöltök ezzel egy kis időt. 

Ez pár napja történt. Szintén szép napsütéses idő volt. Jógához készülődtem, puncimban már ott volt a tojás. Eddigi szokásommal ellentétben pucérra vetkőztem, többnyire fehérneműben szoktam lenni, és megálltam a tükör előtt. Végre nem kritikus szemmel méregettem magam a hiányosságaimat nézegetve, hanem minden porcikámban láttam valami szépet. Addig néztem a testem, míg rájöttem, szerelmetesen tetszem magamnak. Ezek után hatalmas élvezet volt a jóga. 

Azt hiszem mindegyik esetben nem testi, inkább lelki orgazmust éltem át. Már ha létezik ilyen.

Végre rendeltem méhszáj stimulátort, már nagyon izgatott vagyok és várom, miket fogunk átélni.

Nagy ölelés

Ha te is érzed a hívást, és szívesen megosztanád az általad megélteket, akkor várom leveled elérhetőségeim bámelyikén.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük